Què significa ser un assessor financer Family Banker®?

A Banco Mediolanum ens agrada definir-nos com “el banc de les famílies que basa la seva estratègia en la figura de l’assessor financer”. És per això que dels nostres assessors en diem Family Bankers®.


Un Family Banker® és un professional de nova generació que posa a disposició de les famílies la seva experiència i professionalitat. Estableix amb els clients una relació de confiança per afrontar tots els aspectes relacionats amb la gestió dels seus recursos financers i donar resposta a totes les seves necessitats, des de la liquiditat fins a l’estalvi, passant per la compra de l’habitatge o la jubilació.

Un Family Banker® viu la seva professió amb compromís. Es preocupa pels seus clients, als quals no tracta com un simple llistat, sinó com la seva responsabilitat. No pensa en productes financers, pensa en donar suport als clients al llarg de la seva vida financera.

A Banco Mediolanum basem la nostra estratègia en la figura del Family Banker®.
Vols ser un Family Banker®?

Entra a formar part d’un grup on les experiències de cadascú es converteixen en patrimoni de tots. Beneficia’t de la formació contínua que garantim i de les eines professionals que posem a la teva disposició. Seràs un professional lliure que treballa en un entorn flexible i dinàmic.
Vols créixer professionalment com a assesor?

Ser Family Banker® és només el començament. Podràs arribar on tu vulguis! El teu futur depèn de tu. A Banco Mediolanum comptes amb la llibertat d’escollir l'evolució professional que vols tenir, tu decideixes!

Tick visto bueno
Ruta professional: Per consolidar-te amb el temps com a gestor de la relació amb els clients. El creixement en la gestió de clients i del seu patrimoni et donarà la possibilitat de convertir-te en Professional Banker o Private Banker, amb itineraris formatius específics.
Tick visto bueno
Ruta empresarial: Per transferir els teus coneixements i guiar nous Family Bankers®, tot ensenyant-los la professió. Podràs seleccionar, formar i fer créixer professionalment el teu grup de professionals, reafirmant-te com a líder.Vols comptar amb un valor de cartera?

El Family Banker® obté un retorn econòmic vinculat a la gestió del patrimoni de la seva cartera de clients a través de diferents tipologies de comissions:

Directes
Indirectes

A més, el Family Banker® compta amb un “valor de cartera” que representa el “capital” construït en el temps gràcies a l’assessorament dels seus clients i a la gestió de la seva cartera i que li serà reconegut en cas de jubilació o invalidesa, o reconegut al seus hereus legítims en cas de decés.