Què diuen de nosaltres?


La premsa econòmica es fa ressò del creixement de la xarxa de Family Bankers® de Banco Mediolanum, que la situa entre les entitats bancàries amb una major xarxa d’agents financers a Espanya. El testimoni dels nostres Family Bankers® explica per què triomfa el model d’assessors financers de Banco Mediolanum.


Testimonis de Family Bankers®

Tres Family Bankers® expliquen per què van decidir fer el pas de la banca tradicional a una nova banca centrada en el client. En ple desenvolupament de la seva carrera a Banco Mediolanum, tots tenen la mateixa certesa: han trobat la banca del futur. Coneix les seves experiències:

Cuenta Única Banco Mediolanum

Joan Carles Pinto

“Encara em recorden com un pesat, però prèviament vaig demanar parlar amb molts Family Bankers®
Coneix al Joan Carles
Cuenta Única Banco Mediolanum

Jordi Marín

“Va pesar el desig de voler seguir a la banca, però sobretot la confiança en mi mateix”
Coneix al Jordi
Cuenta Única Banco Mediolanum

Cristina Hernández

“Estava farta de la banca convencional i no volia seguir fent coses que no em va agradar haver de fer”
Coneix a la Cristina

Resum de premsa

Banco Mediolanum és notícia en mitjans especialitzats i en diaris d’informació general i econòmica pels seus excel•lents resultats i el creixement imparable de la seva xarxa de Family Bankers®. Descobreix què diuen de nosaltres:

El País
13 de juliol de 2017
El diari nacional El País dedica una entrevista a Massimo Doris, Conseller Delegat de Banca Mediolanum, en la qual explica les diferències entre la banca tradicional i el sòlid model de Banco Mediolanum.

Valencia Plaza
11 de desembre de 2017
El portal Valencia Plaza recull la reflexió de Vittorio Colussi, Conseller Delegat de l’entitat, en la qual parla sobre l’arribada del MiFID II alhora que ens informa sobre com la nova normativa trencarà amb la forma tradicional de relacionar-se entre l’estalviador i el seu banc.

El Asesor Financiero
1 de març de 2017
El portal El Asesor Financiero entrevista Salvo La Porta, Director Comercial de Banco Mediolanum, el qual explica l’innovador funcionament de la xarxa de FamilyBankers, els professionals de l’assessoria financera que acompanyen l’estalviador en el seu camí cap a l’assoliment de les seves fites.

FundsPeople
7 de juny de 2017
El canal de referència per a professionals de l’assessoria financera, FundsPeople, informa sobre la presentació del PAC, l’estratègia d’inversió que permet invertir automàticament i de forma periòdica en fons d’inversió i que Banco Mediolanum posa a disposició dels seus clients.

FundsSociety
20 de novembre de 2017
El portal d’informació financera FundsSociety publica la notícia sobre la participació, mitjançant patrocini i col·laboració directa, de Banco Mediolanum en l’organització del FairSaturday 2017, l’esdeveniment cultural i solidari a nivell nacional sorgit com a resposta al Black Friday.

Compromiso RSE
23 d’octubre de 2017
El portal Compromiso RSE, mitjà online compromès amb la Responsabilitat Social Corporativa, informa sobre el FairSaturday, l’important esdeveniment solidari i cultural patrocinat per Banco Mediolanum, entitat involucrada també de forma activa en moltes de les activitats programades.

La Voz de Galicia
18 d'abril de 2016
Entrevista a Ivonne Pousa, Family Banker® de Banco Mediolanum, en el diari de La Voz de Galicia.

Expansión
29 de març de 2016
L’edició d’Andalusia d’Expansión, líder en informació econòmica, publica declaracions de Javier Fano, director del Banco Mediolanum a Andalusia, sobre l’ampliació de la xarxa de Family Bankers® el 2016.

El Asesor Financiero.com
24 de febrer de 2016
El pla de selecció d’assessors financers de Banco Mediolanum és notícia en el portal El Asesor Financiero, mitjà de comunicació de referència per als professionals de l’assessorament financer i de la inversió a Espanya.

Funds Society
24 de febrer de 2016
El portal d’informació financera Funds Society publica la notícia que el Banco Mediolanum i BBVA van ser els bancs que més van augmentar el seu nombre d’agents el 2015.

Valencia Plaza
19 de febrer de 2016
El portal Valencia Plaza, mitjà d’informació econòmica de la Comunitat Valenciana, informa sobre el creixement de Banco Mediolanum en l’exercici 2015.

FundsPeople
17 de febrer de 2016
El canal FundsPeople, comunitat de referència per als professionals de Wealth & Asset Management a Ibèria, informa sobre el creixement de la xarxa de Family Bankers® de Banco Mediolanum i la seva posició en el top 3 de les entitats financeres amb major nombre d’agents financers.

Levante
10 de febrer de 2016
El diari mercantil valencià Levante publica una columna del conseller delegat de Banco Mediolanum a Espanya, Vittorio Colussi.

El Asesor Financiero.com
20 de febrer de 2016
El portal El Asesor Financiero, mitjà de comunicació de referència per als professionals de l’assessorament financer i d’inversió a Espanya, informa sobre el cicle de trobades “La fuerza de la confianza” organitzat per Banco Mediolanum.

Europa Press
3 de febrer de 2016
L’agència Europa Press informa sobre l’augment en un 15% del patrimoni gestionat per Banco Mediolanum a Catalunya, el qual encapçala la classificació d’Autonomies per patrimoni gestionat, clients i nombre de Family Bankers®.

Europa Press
3 de febrer de 2016
L’agència Europa Press informa sobre l’augment en un 11% del patrimoni gestionat al País Basc per Banco Mediolanum i l’objectiu per a aquest any d’augmentar la seva xarxa de Family Bankers®.

Diario de Jerez
16 d’octubre de 2015
El diari andalús Diario de Jerez dedica una peça al model de negoci de Banco Mediolanum i la seva ràtio de solvència.

Rankia
22 de maig de 2015
Entrevista a Vittorio Colussi, conseller delegat de Banco Mediolanum Espanya, a Rankia, comunitat financera sobre banca, borsa, assegurances, vivenda i fiscalitat.

Expansión
31 d’agost de 2015
El diari d’àmbit estatal Expansión, líder en informació econòmica, publica una notícia sobre la iniciativa de Banco Mediolanum de tornar als seus clients les comissions dels caixers.

ABC
12 de maig de 2014
Entrevista a Vittorio Colussi, conseller delegat de Banco Mediolanum Espanya, al diari d’informació general ABC.